Bramdrupdam Sports- og Mødecenter har likviditetsproblemer
Af: Niels-Ove Skøtt
Foto: BlumePress

Kolding Kommune hjælper akut ved at fremrykke udbetalingen af første rate af 2020 tilskuddet nogle uger.

Bramdrupdam Sports- og Mødecenter har kontaktet Kolding Kommune om at fremrykke udbetalingen af en del af det kommunale tilskud for 2020, så det bliver udbetalt nogle uger før end normalt, som er i slutningen af december. Det drejer sig om et beløb på 400.000 kr. som er tilskudskroner for det kommende budgetår 2020.
I alt modtager centeret 4,1 mio. årlige kroner i tilskud fra Kolding Kommune.

Foto: BlumePress

Forskuddet er bevilget
Netavisen Kolding talte med formand for Fritids- og Idrætsudvalget – Søren Rasmussen, – (DF), – der oplyser at man har afholdt mødet tidligt onsdag morgen, og man her og nu imødekommer ønsket fra Bramdrupdam Sports- og mødecenter.
Centerets ledelse er dog blevet pålagt at fremvise et budget og en handlingsplan for Fritids- og Idrætsudvalget på det næste møde midt i januar.

Foto: BlumePress

Manglende lejeindtægter og haltimer
En af årsagerne til den manglende likviditet, er b.la. manglende lejeindtægter og haltimer.
Efter at Bramdrup Skole sidste år valgte at flytte sin SFO hjem på skolen, – mangler centeret ca. 375.000 kr. i årlig lejeindtægt.
Der er for nylig indgået lejeaftale med en aktør der vil etablere en form for motionscenter med styrkeløft – i Bramdrupdam Sports- og mødecenter, men det afhjælper ikke likviditeten her og nu.
Nu skal centerets ledelse så i arbejdstøjet, så de kan fremlægge handlingsplan og budget for Idræts- og fritidsforvaltningen midt i januar.Den store udfordring her og nu er den manglende likviditet, udtaler centerleder Steffen Nikolajsen, men hvad de nye tiltag eventuelt kan være, – kan han desværre ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

Foto: BlumePress