Tekst: Sanne Poulsen
Foto: BlumePress (FB)

Flying Superkids imponerede
Totalt udsolgt i Bramdrupdam

De knap 30 børn og unge, som var med i denne omgang Flying Superkids, leverede atter et fantastisk show med lys, musik og gymnastiske øvelser. Første halvedel af showet, var med masser af spring i forskellige udgaver, kombineret med musik og sang af nogle af de unge optrædende. Anden halvdel af showet, var med noget nyt, i form af en vikingfortælling.
Desuden kunne der opleves et “ step” nummer, i en lidt dunkel belysning, og et af de numre hvor folk holdt vejret, var da Noah stablede stole ovenpå hinanden, for til sidst at stå på hænder i små 5 meters højde.

Lars Godbersen kædede som sædvanlig de forskellige numre sammen, med humoren i højsædet, men som han også siger, så er forældrene bag Superkids en vigtig del af showet.
Der var denne gang optræden af Lars Godbersen s bror Jack Godbersen som optrådte med en stor ring, hvori han lavede nogle spændende tricks. Jack har endvidere med en ven optrådt i Danmark har talent for et par år siden.

Flying Superkids besøger i efterårsferien en række byer, med deres show.
De er hjemmehørende på Gymnastikgården i Århus, og har en optrædende gruppe på 55 børn og unge, i alderen  8- 23 år, samt et “ junior” team, som på sigt kommer ind i den rejsende gruppe.