FOF Kolding-Vejen har et stort udbud af kurser og foredrag der allerede nu har god søgning, – men man kan i visse tilfælde nå at komme med

Foredrag med cremekongen tv-guruen Ole Henriksen
Et af Kolding-Vejen afdelingens helt store scoop dette efterår, er et foredrag med Ole Henriksen på Kolding Teater den 28 oktober.
Derudover er der mulighed for at opleve professor Holger Bech Nielsen 23. marts på KUC Kolding.
Michéle Bellaiche, Hans Pilgaard og den fra tv, nok så kendte Lola Jensen, Paprika Steen og Stephanie Surrugue lægger også vejen forbi Kolding.

Skoleleder Brian Bøglund, er her fotograferet med det omfattende kursuskatalog der blev husstandsomdelt efter sommerferien

Fotokursus denne weekend med ledige pladser
”Der starter hele tiden nye hold op, f.eks. afvikles der et weekend fotokursus for begyndere og lettere øvede, lørdag/søndag 5/6. oktober fra 10.00 til 16.55 – et komprimeret kursus, svarende til 14 lektioner.
Der er stadig ledige pladser.
Vi går hele tiden nye veje for at imødekomme kursisterne”, fortæller skoleleder Brian Bøglund. ”Nogle foretrækker at gå på et eller flere forskellige kurser en eller to aftner pr. uge over en længere periode, – andre foretrækker at afsætte en weekend”. På nævnte fotokursus er der endnu ledige pladser.

”Et sådan kursus koster 795 kr. – pensionister skal betale 711 kr.
og man får faktisk rigtig meget for pengene”, fortæller Brian Bøglund.

”Kursisterne får en lille overraskelse i form af et par fotobøger med tips og tricks, og kurset afsluttes med en fotokonkurrence sponseret af Carsten Popp – PhotoCare Kolding – der bliver konkurrencens uvildige dommer. Alle deltagere får et gratis 10×15 foto af deres konkurrence foto, og vinderen får en forstørrelse efter eget valg, farver eller sort hvid, op til A3 format”.

At folk i Koldingområdet vil efteruddanne sig eller opleve på den ene eller anden måde, hersker der ingen tvivl om.
Efterårets husstandsomdelte katalog, afventes i spænding af tidligere og kommende kursister der her kan finde stort set alt mellem himmel og jord, af spændende kurser, rejser og foredrag.

”Madlavning for mænd, er et af de helt store hit, fortæller Brian”, – men han undrer sig over at der ikke er interesse for mixede hold, kvinder og mænd.

Hos FOF bydes der på Fredagshøjskoler der spænder over emner som: 30 året for jerntæppets fald, udflugt til julemarked i Hamburg, Vikingetidens Danmark, Holger Drachmann i Kolding, Kongeåen og den gamle grænse, samt næste års højaktuelle emne: Genforeningens kvindeskikkelser.

Af undervisning kan nævnes digital grafik, WordPress kursus, Facebook og Instagram, coaching / stresscoaching, sprogkurser, mad & bagværk, yoga, sykurser, knipling/broderi, kreativt billedværksted, keramik, pc kurser o.ma. Sidst men ikke mindst undervises der naturligvis i blomsterbinding.

Se hele programmet på: www.fofkolding.dk