Igen masser af mennesker i Kolding Midtby - til Øllets Dag.

Tekst & foto: Niels-Ove Skøtt

City Kolding og Danske Øl entusiaster var tilsmilet af vejrgudernes gunst, på årets første efterårsdag. - I fantastisk septembervejr var der atter rigtig mange mennesker i Kolding midtby.

Claus fra Danske Øl-entusiaster, TV-kok Claus Holm og Citychef Mette Schumaker, 

Den kendte tv-kok Claus Holm var ganske givet også med til at trække folk til midtbyen, Han uddelte smagsprøver fremstillet med øl, – b.la kartoffelmos og langtidsstegt svineskank.
(5-6 timer ved ca. 110 grader.)
Claus Holm uddelte omkring 1000 smagsprøver, – så det var ikke så underligt at han sidst på dagen så lidt træt ud. – Der havde jo også været masser af forberedelse.

– Levende musik. Masser af boder, – øl i stride strømme. – Og endnu en gang – kunne Kolding byde på Streetfood, – “ægte Streetfood” som eleverne fra Hansenberg´s Gastro linje stod for.
Fotografen prøvede naturligvis det gode tilbud, ” Fire hapsere” til 50 kr. (Smagsprøver af fire valgfrie retter). – Det smagte fantastisk.

– Men jeg har ET lille kritikpunkt.
– Når man nu har sat alle sejl. – har masser af succes. – Har dygtige unge mennesker, der præsenterer deres kunnen, – har et stort telt, og sælger rigtig godt med smagsprøver.
– Så skal ”kunderne” også ha´ mulighed for at spise maden af en anden og større emballage, – så man undgår at spilde og tilsvine sit tøj. Det er jo streetfood, – man kan ikke påregne at finde borde og bænke.
Men stor ros til eleverne fra Hansenberg.
Og stor ros ti City Kolding og Danske Øl-entusiaster, for et suverænt arrangement.