Streetfoodfestival Kolding 2019, en bragende succes

At kalde Streetfoodfestival Kolding for en pæn succes, vil være en stærk underdrivelse.
Fredagens besøgstal må ha´ overgået arrangørernes vildeste fantasi og nærme sig det tal man har sat sig som mål for alle tre dage, – og festivalen fortsætter både lørdag og søndag. Det er stort set umuligt at vurdere hvor mange mennesker der var på de tre timer, – men jeg er ikke forbavset, hvis tallet er ca. 5000.

Undertegnede kom til festivalen ca. kl. 16.00 hvor der var pænt med publikum, – men hvor man trods alt kunne finde en plads.
Efter at ha´ været det meste af området rundt, var det på tide at smage lidt på herlighederne i form af en mørk fadøl. – 60 kr. kostede det som jeg vil anslå til 40 centiliter, – så var den i hvert fald også betalt, – men hvad pokker, solen skinnede, – der var masser af glade mennesker som man fint kunne smalltalke lidt med ved bordene. Så det gik endda.

Så var det tid til lidt fast føde. Valget faldt på en bakke sushi. 18 små bidder til 100 kr. der smagte dejligt, – det var rimeligt.
Til sidst nød jeg et krus dejlig kaffe, fremstillet på rigtig Barista maner. Til meget fornuftige 20 kr.

I timen fra 17 til 18 øgedes publikumstilstrømningen, og det var tid til en sidste runde for at få nogle flere ”skud i kassen”. Det var ikke til at opdrive en siddeplads ved bordene på dette tidspunkt.

Musikken strømmede ud fra højttalerne og Discjockeyen må have skimmet publikums sammensætningen rigtig godt, for det var simpelthen  det ene hit efter det andet, – (for voksne mennesker forstås), – der fyldte øregangene med liflige toner.

Nu væltede folk ind på pladsen, – det var som de første kulturaftner i Kolding, for efterhånden en del år siden, – skulder ved skulder kom de, – man måtte krabbe sig sidelæns ud mod parkeringsarealerne.
Stor ros til arrangørerne som naturligvis også var heldige med vejret.

Skal jeg dryppe en smule malurt i bægeret, – håber jeg at der kommer et lidt mere eksotisk udbud næste år, af retter fra andre kulturer, – vi vil ha´ andet en pølser, frikadeller med kartoffelsalat, og kylling.

Streetfoodfestival Kolding, er kommet for at blive, – mon ikke der bliver et endnu større udvalg næste år.
PS. Jeg snupper et besøg mere på festivalen i weekenden.

Vores lokale sing´n songwriter John Schmidt med fru Christina, havde også fundet vej til festivalen

Hvem ved, – måske udvikler Steetfoodfestivalen sig til en hel lille “byfest”, – det ser i hvert fald ud til at den er kommet for at blive

Herlige unger var der masser af, – denne unge mand som jeg desværre ikke fik navnet på, bor i Sdr.Bjert

Moderen til før omtalte dreng, – stammer fra Ukraine, men har boet i Danmark i 15år, – hun nød at farmand tog sig lidt af sønnen

Det var stort set umuligt, at opdrive en parkeringsplads mellem 16.00 og19.00